La pas prin Cagliari

deSampson

La pas prin Cagliari

Coasta Italiei așa cum se vede de pe insula Sardinia este una dintre cele mai îndrăgite atracții turistice din întreaga țară și chiar din zona Mediteranei. Orașul Cagliari este capitala insulei, cu o bogată cultura vibrantă și peisajele naturale uimitoare. Este o destinație turistică populară pentru cei care doresc să se bucure de soare, să exploreze ruinele antice și să se bucure de bucătăria italiană delicioasă.

Cattedrale di Santa Maria este poate cea mai renumită dintre obiectivele turistice ale splendidului oraș, Această impozantă catedrală în stil romanic a fost ridicată în secolul al XIII-lea. Catedrala este situată în cartierul istoric Castello și are o clopotniță deosebită, găzduind totodată opere de artă de o mare însemnătate.
Un alt edificiu marcant al peisajului arhitectonic din Cagliari este Bastione di Saint Remy, o fortăreață conservată deosebit dde bine. De pe zidurile sale, vizitatorii dornici se pot bucura din plin de Aceasta oferă priveliști uluitoare ale orașului și ale mării. Construit la sfârșitul secolului al XIX-lea, bastionul găzduiește acum mai multe baruri și restaurante, ceea ce îl face un loc popular atât pentru turiști, cât și pentru localnici.

Vizitatorii pasionați de istorie se vor bucura să treacă pragul Muzeului Național de Arheologie din Cagliari. Aici puteți admira exponate din epoca civilizației nuragice, de a cărei nume se leagă propseritatea sardiniei între 1900 și 730 î.Hr. Vizitatorii pot explora ruinele antice, pot vedea sculpturi complicate în piatră și pot afla despre bogata istorie culturală a insulei.

Iubitorii de natură vor găsi, de asemenea, multe de explorat în pe coasta Italiei, în Cagliari. Plaja Poetto de pe coasta Italiei este o întindere lungă și pitorească de țărm nisipos, perfectă pentru sporturi, relaxare și înot. Parcul Regional Molentargius-Saline este o altă destinație populară, cunoscută pentru viața variată a păsărilor și saline uimitoare.
Așadar, dacă ideea unui sejur în Cagliari, vă puteți pregăti bagajele pentru o vacanță relaxantă și fascinantă. Pentru confortul și siguranța dumneavoastră vă recomandăm o asigurare de călătorie.

 

Despre autor

Sampson administrator

Lasă un răspuns