Informații necesare pentru cei acuzați cu trafic de persoane

deSampson

Informații necesare pentru cei acuzați cu trafic de persoane

Ori de câte ori vine vorba despre traficul de persoane ne trec fiori, deoarece este un lucru groaznic. Toată lumea știe faptul că cei care sunt condamnați pentru trafic de persoane vor primi pedepse dure pentru o astfel de infracțiune. În țara noastră vecină, Ungaria, pedepsele pot fi chiar mai severe decât în România. Așadar, dorim să vă oferim informații legate de procedurile juridice care vă pot aștepta dacă ați fost acuzat cu trafic de persoane de către oamenii legii din Ungaria.
Dacă autoritățile de peste hotar v-au acuzat și nu sunteți vorbitor de limba maghiară la nivel ridicat vă va fi foarte greu. Pentru a vă ușura situația, vă pun la dispoziție serviciile mele de traducător juridic. În cazul în care mă contactați, primul pas pe care am să îl fac este să vă pun în legătură cu un avocat specializat pe cazurile de trafic de persoane. Nu uitați, aceste cazuri nu sunt de joacă, tot viitorul dumneavoastră poate depinde de decizia autorităților. Așadar, la prima ședință avocatul vă va informa despre drepturile, obligațiile, etapele procedurii juridice, șansele și pedepsele existente privind cazul dumneavoastră. După prima șendință aveți posibilitatea să decideți pe baza infromațiilor pe care le aveți deja dacă aveți sau nu nevoie de serviciile avocatului specilizat pe cazurile de trafic de persoane și de ajutorul traducătorului juridic.


Conform legii, autoritățile maghiare au obligația de a vă pune la dispoziție serviciile unui interpret. Atenție, interpretul nu trebuie să aibă calificare juridică, astfel este posibil să apară greșeli la nivel de interpretare a termenilor specifici, care sunt utilizate în mediul juridic. În aceste cazuri este posibil ca interpretul să nu țină cont și de interesele dumneavoastră.
Mulțumită serviciilor avocatului specializat pe cazurile de trafic de persoane și traducătorului juridic, aveți șanse să se finalizeze procedura juridică în cea mai bună ipostază privind cazul dumneavoastră.

Despre autor

Sampson administrator

Lasă un răspuns