INCALZIRE ELECTRICA ADAX VP 12

deSampson

INCALZIRE ELECTRICA ADAX VP 12

Amenajarea unei băi implică o sumedenie de lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare și să planificăm astfel totul din timp. Achiziționarea faianței, a gresiei și a diferitelor accesorii și utilități sunt activități de multe ori necesare, pe care le planificăm cu grijă. Dar, cum rămâne, spre exemplu, cu încălzirea băii? Dacă vă gândiți să amenajați o baie nouă probabil acesta încă nu este racordată la sistemul central de încălzire al locuinței. Dar, chiar dacă aveți deja încălzire în baie, există alternative elegante și eficiente care vă pot oferi confortul unei temperaturi personalizate, dar și confortul unor facturi reduse! Vi se pare o pespectivă atractivă? Atunci acest articol vă poate fi de mare ajutor. Haideți să descoperim împreună cum și de ce produsele de încălzire electrică ADAX VP 12 reprezintă soluția ideală pentru baia dumneavoastră.

Pentru început, s-ar putea, în mod firesc, să vă întrebați dacă este sigur să plasăm un calorifer electric în baie. Spre exemplu, ce se întâmplă dacă un produs de încălzire electrică ADAX VP 12 este stropit cu apă? Adevărul este că stropitul nu reprezintă niciun pericol, atunci când este vorba de un încălzitor electric din această gamă. Acest fapt se datorează izolației duble, clasa a doua, IP24 care protejează convectorul într-un mediu umed, îmăptriva stropilor de apă. Astfel, un asemenea produs de încălzire electrică ADAX VP 12 este ideal pentru spații rezidențiale precum baia sau chiar bucătăria.

Citind toate acestea vă puteți, pe bună dreptate, întreba care vor fi costurile energetice asociate unor asemenea facilități. Desigur cu toții ne dorim produse avansate, dar aspectele financiare sunt cele care ajung să ne dea bătăi de cap. Ei bine, un produs de încălzire electrică ADAX VP 12 nu va reprezenta niciodată o povară, atunci când vine vorba de facturi. Aceasta pentru că are o eficiență de aproape 100%, funcționând pe baza unui filament special care se încâlzește la o temperatură mult redusă față de unul tradițional. Aceasta este doar una din aspectele datorită cărora veți economisi energie electrică. Convectoarele ADAX VP 12 își reduc consumul la aproximativ 33%, odată ce au asigurat temperatura dorită de dumneavoastră. Acest proces este făcut posibil de termostatul electronic reglabil prin buton, cu care sunt prevăzute toate produsele din această gamă.

Prin urmare, orice convector ADAX VP 12 este ideal pentru baia dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât este estetic și silențios!

Despre autor

Sampson administrator

Lasă un răspuns