Află totul despre momcare

deSampson

Află totul despre momcare

Suntem femei, unele dintre noi deja suntem mame, iar alte doamne sunt pe drumul acestei minuni, poartă sub inimă un nou suflețel. Timpul sarcinii ne schimbă viața, din unele puncte de vedere putem spune că ne dă viața peste cap, dar dacă privim lucrurile din alt punct de vedere chiar în timpul sarcinii ne capătă viața sens și lucrurile se așează la locul lor potrivit. În timpul sarcinii de multe ori dacă ne uităm în oglindă putem observa cum pe zi ce trece ni se schimbă înfățișarea, corpul, dar mai mult de atât, chiar dacă nu este așa de ușor de observat, ni se schimbă organismul. Nu doar de trupul și sănătatea noastră trebuie să avem grijă, ci și al fătului. În timpul sarcinii mele mi-am achiziționat diferite produse momcare, atât pentru perioada prenatală, cât și pe cea postnatală. Mi-au fost de mare folos, și aceste produse momcare pot recomanda tuturor viitoarelor mămici. 


Unul dintre produsele mele favorite achiziționate de la Momcare este Spumă de regenerare postnatal MomCare din Hamamelis și Sunătoare. Pe parcursul recuperării post-natale în pachetul clinic al treilea element este produsul Momcare by Lina, care oferă o îmbunătățire rapidă în vederea vindecării perineale și a rânii de după cezariană. 
Această spumă Momcare îți oferă efect de răcire și analgezic, acesta trebuie absorbită pentru a-și îndeplini rolul, direct în leziunea dureroasă. 


Îngredientele acestui produs Momcare sunt plante cu efect antiinflamator: – extract apos de Hamamelis medical; – sunătoare. Pentru mine era un criteriu important, să nu conțină parfumuri artificiale sau conservanți, iar acest produs Momcare mi-a îndeplinit criterial. 
Este foarte simplu de utilizat, în primul rând trebuie să vă împrospătați cu bideul portabil, al doilea pas pe care trebuie să îl urmăm este ca să pulverizăm o fâșie de spumă direct pe Tamponul de gheață, iar după acest pas nu mai avem nimic altceva de făcut decât să ne bucurăm de efectul acestui produs Momcare. Produsul trebuie păstrat la temperatura camerei, dar nu la îndemâna copiilor. 
Este foarte important de evidențiat, că acest produs Momcare este doar pentru uz extern. Aveți grijă să nu între în contact cu ochii, dacă prin necaz apare acest contact clătiți bine cu apă. Doar la recomandarea medicului măriți cantitatea zilnică recomandată. Atenție! Nu întindeți produsul spre orificiul anusului. Lăsați de o parte acest produs dacă apare sângerare în jurul orificiului anusului, sau o înrăutățire a stării generale. 

Despre autor

Sampson administrator

Lasă un răspuns